Bemutatkozás:


A Panaco Hungária Kft. magas minőségi színvonalat képviselő rögzítő bilincsek, ipari tömlők és tömlőcsatlakozók importjával és kereskedelmével foglalkozik családi vállalkozásként immár negyed évszázada.

Vállalkozásunk fő profilja műszaki és ipari tömlők nagykereskedelme. Tevékenységünk kiterjed még a különböző Oetiker füles és egyéb rögzítő, illetve speciális rögzítő bilincsekre. Kínálatunkban a tömlők és bilincsek mellett kiemelt szerepet kapnak a különböző alkalmazási területeken használt tömlőszerelvények és gyorscsatlakozók. Termékpalettánkat szélesítik a vendéglátás és gasztronómia területein használt szóda, sör és üdítők csapolására alkalmas hűtőberendezések, valamint az iparban széles körben kedvelt 700 bar-os szerszámhidraulika-berendezések.

Vasvári raktárunkból az egész ország területére, valamint erdélyi, osztrák és német partnereknek juttatjuk el a termékeket saját járműveinkkel, illetve fuvarozó partnereink segítségével. Ügyfeleink között a sok-sok év alatt széles körben tudhatunk viszonteladó, kereskedő és szervizpartnereket, számos magyar és multinacionális vállalatot.

Bízunk abban, hogy az Önök vállalkozását is hamarosan megelégedett partnereink közt tudhatjuk.

A különböző termékkörökről és egyedi termékekről munkatársaink adnak műszaki információt és kötelezettség nélküli árajánlatot.